Rabu, 18 Mei 2011

aidil adli setelah setahun 6 bulan.... (*_*)

yeaayy!!! akhirnya berjaya gak di upload..phewww...ni semua gara2 incik sayang aku ni..kalau bukan sbb sayang mmg aku buat dunno je...hahaha..bleh ke cam tu...ape2 pun...layan dulu gambar ni erk incik fakri.. video kemudian2 hari la..berpeluh2 saya dah ni...heheheh...

Isnin, 11 April 2011

Gastrik oh gastrik...

Gas - Trick,...

smlm cuti...itu pun setelah 2 minggu keje tanpa cuti...time tu la plak yg dia nak kena gastrik.. nak kata perut aku kosong, mungkin la kot..bangun2 tido perut dah rasa pedih2...dok minum milo pekat dgn megi...lagi lagi plak pedih nya..adoiii...

bila pikirkan balik kes yg aku kena masuk spital tu...terus aku menahan sakit...worghh...tak leh blah kot...bis dia 'telanjangi' aku...hohoh...mmg seharian la dok dlm bilik diam2...ptg tuh baru kuar bilik...naluri seorg ibu tu kuat...mak aku tanya, aku pun jawab...dan akhirnya aku berjaya membuat mak aku risau...hohoho...

pagi ni aku tak keje...cos pagi tadi trasa pedih2 perut...tido pun kul 3...msg ex-SIL aku...cakap tak datang keje...dgn harapan dia ganti tempat aku...kul 8.30 tu, dia tepon suruh aku datang keje...erk..bukan aku dah msg kata aku tak datang sbb sakit ke...hmmm..mcm biasa..ayat permulaan dia akan berbunyik begini " ABG SURUH kamu datang...sbb dia nak tido kejap"... abg yg suruh atau dia ?... ntah la...

hmmm...dah kul 12 dowh...aku lupa nak bekfes...patut la pedih perut...aku ingat mmg sbb sakit tu..rupanya aku tak makan lagi..hohoho...k la...out

Isnin, 4 April 2011

:: Selamat hari Isnin ::

mcm tak caya je dah masuk ari isnin di minggu yang lain...seminggu tak cuti dowh..perghh..sangap!!.. tapi satu part je la yang aku suka..no more monday blueessss... hahahah.. kalau tak, ari isnin tu liat je aku rasa..ngeh3x...

Ari ni aku tension giler dgn EX-sister in law aku nih... kalau dia ada, keje semua jadi kelam kabut... dia suruh aku buat ni..tak bis keje lagi dia suruh buat tu..bodo la ehh!!...dan tak semene mene tindakan refleksi berlaku..depan2 dia aku campak kalkulator..hohoho.. kenaper kalkulator?? sbb time tu aku tgh kira bil..hahahah...terasa mcm kurang ajar la plak... persetan kan je la...(pergh!!! ayat tak leh go)...

ngantuk plak rasanya...tadi cakap kat my incik mahu mandi...tapi dok mengadap pc plak...huhuhu...baru teringat ada 1 design backdrop yg aku kena submit kat impiana..hmmm...penat nyaaa...
:minimo_34:......aku nak kira sikit...braper kali migrain yg aku terima bulan ni...buat masa ni baru sekali la...hahaha....adoi...fenat fenat...jom mandi!!!...

Jumaat, 25 Mac 2011

:: keletihan yg amat dasat ::

...zzZzzz...

Baru je pukul 5ptg...aku dah menguap bagai badak..ape kes..penat dowh!.. pagi tadi p keje awai.. dapat panggilan hangit dari abang..mumumu...kul 6 pagi dah ada kat market...sampai2 je, terus tgk nombor..adoi!!!

tadi dok kira2 keuntungan yg aku dapat dlm tempoh 10 ari aku pegang impiana...modal dah kuar rm800...keuntungan aku hampir mencecah rm600...mumumu..mcm mana aku nak kira gaji budak tempang ni pun aku tak tau la..adoii...serba salah plak jadi nya...

lupakan kejap hal keje...tadi baru je dapat gambar ni dari anak buah aku..hahahah...giler comey..hilang penat kejap...asyik tayang muka je..kali ni kasi tayang montot plak...hahahah.. ni mesti bapak dia yg empunya angkara nih...beli la 1(i love papa) n 1(i love mama)...ni tak..pulun dua dua skali i love papa..chait...

windu windu sama mereka..mumumu.,..

Rabu, 16 Mac 2011

:: Bermulanya cerita baru dalam hidup aku ::

15hb mac 2011...

Tarikh ni berakhirla segalanya mengenai MENARA PELANGI GEMILANG!!!....sob sob...tipu la kalau aku kata aku tak sedih...hmmm..2 tahun lebih sikit koot aku jaga kampeni nih...tapi apa boleh buat..

puncanya sbb customer berhutang...staff mencurik...hmm..nak kata x untung, x jugak..still ada keuntungan sikit walaupun tak banyak..hmmm..wat to do...dah itu kehendak abang aku...hmmm..

tapi tak pe la..skurang2nya aku masih boleh mendesign utk impiana...dan kali ini dengan modal aku sendiri dan keuntungan aku sendiri...buat di rumah saja!!..online...aku rasa itu dah cukup bagus bagi aku..huhuhu..

7am - 1 pm, kerja kira bil ayam, duit ayam, buat resit...kul 2-mlm aku boleh fokus pada printing..hmm...aper2 pun kita tgk la..estimate time slama setahun...kalau masyuk, aku teruskan mcm ni..kalau tak, aku pun tak tahu apa lagi dah...doakan la yang terbaik utk saya!!!.. amin!...

Jumaat, 11 Mac 2011

:: Muncul balik ::

:puteh_23: Dah mcm chipsmore plak..kejap ada kejap tak de...tetiba ari ni nak wat comeback..hahaha.. mcm iye iye je bunyik nya...well..memandangkan aku berada di tahap kebosanan, aku pun menaip la apa yg aku rasa aku nak taip..suke ati lew..kan kan...

ekcheli aku baru baik dari demam batuk dan sememe..alhamdulillah..tak lama pun...so, skrg ni aku sedang mengalami simptom 'sakit ati'..lepas satu satu benda yg aku kena berdepan...harap2 aku diberi kekuatan la hendak nya..hehehe..

ok la...aku mau up 3,4 keping gambar...layaann!!! sila klik utk tumbesaran..itu pun kalau mahu membesar le..hohoho..
gambar di atas ni sekitar konsert maher zain 2011....kualiti gambar teruk...almaklum la..tempat duduk pun betoi2 'depan stage' auww..malu nak cakap..hahaha...mmg besh giler..balik tu dapat la hadiah buku buat kenangan seperti gambar 1st sebelah kanan tuh...weee...kamu ada?? tak de kan? sila la jeles ...hahahahYang ni plak sewaktu aku gi Cameron tahun lepas...motip aku letak gambo ni sbb eskem stoberi yg teramat sedap...(kecur air liur dowwhh)...dan jugak stoberi yg di gaul secukup rasa dgn coklat cair..perghh..home made okek...nyum nyum..Yang ni plak...Taman Rekreasi Gunung Lang...tempat ni tasek buatan..kita boleh seberang tasik naik boat...yg aku tertarik sekali dgn air terjun buatan nih...wee..tempat dia cantek..maka tak heran la kalau merata2 ada pasangan pengantin yg tgh mengadakan photo shoot...ai jeles okek!!!...tunggu giliran aku lak nanti!! eceh..hahahYang kat atas ni plak sekitar ari jadi aku...mamam mamam dengan famili...besh!!!...
Last but not least...gambar anak anak buah aku yang disayangi....rindu banget dengan mereka2...muah muah muah...

itu la cerita utk kali ini...sekian...

Rabu, 12 Januari 2011

: video adli n aidil lagi ::

Taraaa!!! muncul lagi video anak buah..wee..nak wat canner..dah ada org tu paksa suruh upload gak...terpaksa laa...video kali ni mmg mcm hampeh...kira ala ala excercise mata la..kan...so..ape lagi...selamat ber excercise la ye..mumumumu....:puteh_19:

video

video